
پشتیبانی آنلاین و تلفنی
ارتباط مستقیم با غرفهدارها
تضمین بازگشت وجه توسط باسلام
مقدار:
30 گرم
ابعاد:
۵×۸
مناسب برای:
مو و پوست
سایر توضیحات:
شرکت سازنده :آویژه
زمان ماندگاری:
۲سال
کاهش درد و التهابات عضلانی،رفع شوره سر،براق کننده مو،تقویت کننده ناخن،نرم کننده پوست نام ایرانی: روغن کندر نام خارجی: Frankincense Oil خواص و کاربردها: 1. مراقبت از پوست: در محصولات مراقبت از پوست برای کمک به حفظ لطافت و شادابی پوست استفاده میشود. 2. کمک به حفظ رطوبت پوست: در ترکیبات روغنی و کرمهای گیاهی به نرم شدن پوست و کاهش خشکی آن کمک میکند. 3. مراقبت از پوستهای بالغ: به دلیل ترکیبات گیاهی معطر، در برخی محصولات مراقبتی مخصوص پوستهای بالغ به کار میرود. 4. رایحه آرامشبخش: رایحه گرم و صمغی آن در عطرسازی و محصولات معطر با کاربرد آرامشبخش استفاده میشود. 5. کاربرد در ماساژ: در ترکیبات روغنی ماساژ برای ایجاد رایحهای خوشایند و تجربهای آرامشبخش کاربرد دارد. 6. حاوی ترکیبات طبیعی: کندر دارای ترکیباتی مانند ترپنها و اسیدهای بوسولیک است که در پژوهشهای مرتبط با خواص گیاه مورد بررسی قرار گرفتهاند. 7. کاربرد در محصولات آرایشی و بهداشتی: در تولید برخی کرمها، روغنهای مراقبتی، عطرها و محصولات خوشبوکننده استفاده میشود. 8. استفاده در رایحهدرمانی: رایحه کندر در برخی روشهای رایحهدرمانی برای ایجاد فضای آرام و دلپذیر مورد استفاده قرار میگیرد.
ازارسال غرفه دار محترم تشکر می کنم



