توضیحات تصویر

پشتیبانی آنلاین و تلفنی

توضیحات تصویر

ارتباط مستقیم با غرفه‌دارها

توضیحات تصویر

تضمین بازگشت وجه توسط باسلام

توضیحات
  • مقدار:

    100 گرم

  • جنس:

    پودری

  • زمان ماندگاری:

    3 سال

  • مناسب برای:

    کرمسازی و صابون سازی و رژلب سازی و ساخت کرم های نرم و لطیف کننده پوست، ضدچروک، رفع ترک پاشنه پا، رفع خشکی لب و…

  • 🟡ترانگزامیک اسید یک ماده است که به دلیل خواص روشن‌کنندگی و ضد التهابی در صنعت آرایشی و بهداشتی مورد استفاده قرار می‌گیرد. این ماده می‌تواند به کاهش لکه‌های تیره، هایپرپیگمانتاسیون و ملاسما کمک کند و در محصولاتی مانند سرم‌ها، کرم‌ها و لوسیون‌ها به کار می‌رود. ✅️ترانگزامیک اسید در گرید آرایشی به چه معناست؟ ترانگزامیک اسید در گرید آرایشی به این معناست که این ماده از نظر خلوص و کیفیت برای استفاده در محصولات آرایشی و بهداشتی تایید شده است. این گرید معمولاً با خلوص بالا و بدون ناخالصی‌های مضر تولید می‌شود تا از ایمنی و اثربخشی آن در محصولات مراقبت از پوست اطمینان حاصل شود. 🟧کاربردهای ترانگزامیک اسید در محصولات آرایشی: 🟩روشن‌کننده پوست 🟩بهبود سد پوستی 🟩کاهش هایپرپیگمانتاسیون 🟩کاهش ملاسما 🟦نحوه استفاده از ترانگزامیک اسید در محصولات آرایشی: ترانگزامیک اسید معمولاً به صورت موضعی در محصولات مراقبت از پوست استفاده می‌شود. این ماده در محصولاتی مانند سرم‌ها، کرم‌ها، لوسیون‌ها و ماسک‌ها به کار می‌رود. .

تجربه خرید‌ها
4.6از 5
9 فروردین 1405

استفاده نکردم که بدونم چطوره

ممنون از غرفه دار محترم. هنوز تست نکردم

3 شهریور 1404

به موقع به دستم رسید ممنون از فروشنده عزیز

ترانگزامیک اسید 100 گرمی

4.6(3 تجربه)
202٬400

کوپن‌های غرفه

مواد کرمسازی

گلپایگان شاهپری
مشاهده غرفه

تو هم محصولی برای فروش داری؟

ترانگزامیک اسید 100 گرمیترانگزامیک اسید 100 گرمی
202٬400

مواد کرمسازی

گلپایگان شاهپری
مشاهده غرفه

تو هم محصولی برای فروش داری؟