باسلام به آینده‌ی کودکان فلسطینی


|

|

35,879

زمان مطالعه: 1 دقیقه

آدم‌ها را بیشتر از هر چیز از روی خط قرمزهایشان می‌توان شناخت، بازارها را هم همین‌طور. از روزی که باسلام را با دست‌های پربرکت شما راه انداختیم، با خودمان قرار گذاشتیم راه تازه‌ای برای تمام مردم ایران باشیم، به سلایق و تنوع‌ها و تفاوت‌ها احترام بگذاریم و زیر چتر بزرگی به نام ایران برای بهترشدن زندگی هم تلاش کنیم. اما برای سرپاماندن این راه، باید به راهزن‌ها هم فکر می‌کردیم؛ راهزن‌هایی که سلامت و صمیمیت این بازار را تهدید می‌کردند. ماجرای تصمیم تازه‌مان هم از همین جا آب می‌خورد.

قصه فلسطین نقل امروز و دیروز نیست، اما حالا جهان جای دیگری شده است؛ دهان‌های بسته دیگر به بی‌طرفی ترجمه نمی‌شوند. سکوت و سربرگرداندن و با بیخیالی‌ سوت‌زدن، معنای تازه‌ای پیدا کرده است و از دانشگاه‌های آمریکا گرفته تا صنعای یمن فریادهای تازه‌ای شنیده می‌شود. ما چطور؟ می‌خواهیم در کدام طرف تاریخ بایستیم؟

این شد که تصمیم گرفتیم خط‌ قرمزهای مرام‌نامه‌مان را شفاف‌تر کنیم: باسلام از امروز به بعد دیگر میزبان محصولاتی که به هر شکلی به غاصبان فلسطین مربوط می‌شوند، نخواهد بود. فهرست این برندها را در ادامه آورده‌ایم. با این ملاحظه‌ که علی رغم‌ تلاش‌هایمان، نتوانستیم از جایی برای تهیه‌ این فهرست کمکی بگیریم، پس خودمان دست به کار شدیم. البته ادعای کامل‌بودنش را هم نداریم اما همه تلاش‌مان را کرده‌ایم تا مستندات‌مان متقن و محکم باشند. به امید آزادی سرزمین زیتون‌ها. به امید روزهای روشنی که در راهند.

فهرست برندها (لیست برندها بروزرسانی شده است)

  • نسْتله/ nestle
  • کوکا کولا / cocacola
  • پپسی / pepsi
  • آکوا پانا / Acqua Panna
  • دایت کوک / Diet Coke
  • پپسی کولا / pepsi-cola
  • آئرو / Aero
  • اسپرایت / Sprite
  • پپسی کو / pepsi co
  • سرلاک نستله / Cerelac nestle
  • فانتا / Fanta
  • میرندا / Miranda
  • نیدو / NIDO
  • دسانی / Dasani
  • سون آپ / 7UP
  • چیریوز / Cheerios
  • استارباکس / starbucks
  • آکوافینا / Aquafina
  • چف نستله / Chef nestle
  • دنون / Danone
  • مانتن دوو / Mountain Dew
  • چوکاپیک / Chocapic
  • دوریتوس / Doritos
  • لیپتون / Lipton
  • کیت کت / Kit Kat
  • جاکوبز / Jacobs
  • زارا / Zara
  • لورآل / L’Oréal

آیا این نوشته برای شما مفید بود؟

دیدگاه ها

1.1K نظر
مهدی
4 ماه قبل

ببخشید آیا محصولات پریل و پرسیل هم از این دسته هستند

zeinab okhravi
ویرایشگر
پاسخ به  مهدی
3 روز قبل

سلام، روز شما بخیر 🌱
پریل و پرسیل هر دو از برندهای شرکت آلمانی «هنکل» هستند؛ پرسیل در حوزه شوینده لباس و پریل در حوزه شوینده ظروف فعالیت می‌کند.

اگر منظورتان این است که آیا این دو برند هم در فهرست محصولات مرتبط با تحریم کالاهای اسرائیلی قرار می‌گیرند، بهتر است ملاک را فهرست و معیارهای به‌روز و معتبر همان کمپین یا منبعی قرار دهید که دنبال می‌کنید؛ چون این فهرست‌ها ممکن است بر اساس مالکیت شرکت، سرمایه‌گذاری‌ها یا معیارهای متفاوت تهیه شوند.

ثمر
4 ماه قبل

انشاالله که پر روزی باشین، شاهد نابودی کامل اسرائیل باشیم 🙏🙏🙏
شرافت و اصالت یعنی این…

zeinab okhravi
ویرایشگر
پاسخ به  ثمر
3 روز قبل

سلام، روز شما بخیر 🌱
ممنون از همراهی و دعای خیرتان. امیدواریم کودکان و مردم بی‌گناه در فلسطین و همه مناطق درگیر جنگ، هرچه زودتر در امنیت و آرامش زندگی کنند. قدردان توجه شما به این موضوع و همراهی‌تان با این مطلب هستیم.

محمدعلی
1 سال قبل

با سلام
چه حرکت شرافتمندانه ای ✨
ممنونم
درستش همینه
مرگ بر اسرائیل نباید فقط یه جمله باشه روی زبانهامون

Aliakbar
1 سال قبل

بهترین دین انسانیت است 🌹❤️

اروجلو
1 سال قبل

ان شاءالله در روز محشر در مقابل خدا و انبیاء و اوصیاء روی سپید باشید .
مثل اسم زیبایتان همیشه سلامت باشید 🤲🥰🥰

مهدی
1 سال قبل

درود به شرف شما

صحرا
1 سال قبل

ان شاءالله نابودی این رژیم منحوس وحشی رو به زودی زود ببینیم

مرتضی
1 سال قبل

حداقل کاری که میشه کرد نخریدن محصولات رژیم اشغالگر صهیون هست،ممنون از روشنگریتون موفق باشید

کوروش
1 سال قبل

ما برامون کیفیت و ارزش خرید مهمه و وارد بازی های سیاسی بیگانگانی که باهم دعوا دارند نمیشیم

محمد
پاسخ به  کوروش
9 ماه قبل

این بازی سیاسی نیست؛ جنگ بین انسان‌ها با یه مشت متوحشِ نفهمِ خونریزه؛ انسان از عقل برخورداره و می‌تواند از عقل خود برای شناسایی ظالم و مظلوم، استفاده کند؛ البته اگر تحت تاثیرِ تبلیغات و اخبارِ ساخته‌شده توسط همان متوحشان و شیاطین نشده باشد؛ فلسطین معیار انسانیت است

آرزو هیودی
1 سال قبل

برندهای دیگه هم هست که لازم هست مردم بدونن

پرش به بالا
1.1K
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x