این شما و این بلغم‌زدا؛ مکانیک ماهر!


551,561

بلغم زدا-مجله باسلام

آیا کولر برای شما هم عذابی الهی است؟ در گرمای تابستان احساس سرما می‌کنید؟ رنگ موهای سرتان یکی بعد از دیگری می‌پرد؟ از شدت خواب، کوآلاها را رو سفید کرده‌اید؟ پس در این مقاله همراه بلغم‌زدا باشید.

چشم‌هایتان را ببندید و تصور کنید در جاده‌ای جلو می‌روید. ماشین جلویی مدام چپ‌‌ و راست می‌رود و در دست‌اندازها به آسمان عروج می‌کند. بالاخره معلوم می‌شود یکی از لاستیک‌هایش کم باد یا پرباد است.
بلغم نیز یکی از لاستیک‌های بدن است که کم یا زیاد شدنش باعث گیرپاژ و  اتصالی می‌شود. دیگر نگران نباشید، این شما و این بلغم‌ زدا یک مکانیک ماهر! 

علت تپش قلب-بلغم زدا-مجله باسلام
یکی از علل تپش قلب غلبه بلغم است.

بلغم و بقیه‌‌ی چرخ‌های ماشین بدن را بشناسیم

قبل از هرچیز باید بلغم و بقیه‌ی چرخ‌ها را بشناسیم. خلط‌های چهارگانه‌ی بدن؛ صفرا، سودا، بلغم و دم، نقش لاستیک‌های بدن را دارند. کم یا زیاد شدن میزان هرکدام از این خلط‌ها باعث ریپ زدن و خاموش شدن بدن می‌شود.

بلغم، خلط سرد و تر است و در سیستم ایمنی بدن نقش پررنگی دارد. میزان طبیعی بلغم، یک درصد است. افزایش یا کاهش این میزان برای بدن مضرات و عواقب زیادی دارد.
از علائم نامتعادل بودن بلغم، می‌توان به رنگ‌پریدگی صورت، سستی بدن، تنگی نفس، سفیدی مو، نفخ معده، خواب‌آلودگی، خواب بیش از حد، نقرس، احساس سرما، تپش قلب و غیره اشاره کرد.
اگر این نشانه‌ها را دارید، دچار افزایش و غلبه‌ بلغم هستید.

[post id=17378]

خب حتماً برایتان سوال شده که حالا چاره چیست؟ نگران نباشید، مکانیکی را سراغش بفرستید تا باد چرخ‌ها را تنظیم کند و جاده‌ها را به تسخیر خود دربیاورد.

بلغم‌زدا به محض بلعیده شدن توسط شما، لباس کارش را تن می‌کند؛ آچارها و وسایلش را بیرون می‌آورد و سراغ چرخ‌های بدن یا همان خلط‌ها می‌رود. کم‌بادها را باد می‌کند و پرباد‌ها را خالی و بعد سری به تمام سیستم‌های بدن می‌زند و کاری می‌کند تا بتوانید مدعی مدال طلای مسابقات رالی باشید.

بلغم‌زدا یا داروی امام صادق(ع)، یکی از داروهای طب اسلامی است که برای سلامتی، تنظیم میزان بلغم و جلوگیری از عوارض‌های بلغم توصیه می‌شود.

بلغم زدا- داروی بلغم- مجله باسلام
بلغم زدا

خواص بلغم‌زدا و طریقه مصرف

  • البته باید بگویم هنرهای جناب بلغم ‌زدا تنها به تنظیم میزان بلغم محدود نمی‌شود. این دارو هنرهای فراوان و شگفت‌ انگیزی دارد:
  • بلغم زدا، ریزش مو را درمان می‌کند، حافظه‌تان را مثل بنز راه می‌اندازد، پوستتان را مثل هلو نرم و مثل شیشه شفاف می‌کند، سلول‌های سرطانی را کنده و به سطل زباله می‌ریزد؛ گلو را غبارروبی می‌کند و مفصل‌هایتان را مثل روز اول جا می‌اندازد.
  • این داروی بی‌نظیر، حسابی خانه‌تکانی کرده و رنو را تبدیل به لامبورگینی می‌کند.
  • بلغم‌زدا علاوه بر تنظیم میزان بلغم و به تعادل رساندن آن، عوارض و مشکلات ناشی از افزایش این خلط را برطرف می‌‌کند و خواص زیادی برای بدن دارد.
  • داروی بلغم زدا باعث تقویت بینایی، تقویت رشد مو، تقویت سیستم حرکتی و درمان سردی دست و پا می‌شود.
  • طب اسلامی توصیه کرده داروی بلغم‌زدا، هر شب به اندازه‌ی یک مغز فندق مصرف شود تا میزان بلغم را متعادل کند.  

[post id=1292]

داروی بلغم‌زدا و معجزه برای سردمزاج‌ها!

داروی بلغم‌زدا دارویی کاملاً گیاهی است. این دارو میزان بلغم را تنظیم می‌کند و باعث می‌شود بدن به تعادل و سلامتی برسد. این دارو جز درمان بیماری غلبه بلغم، فواید دیگری هم برای بدن دارد و برای درمان افراد سرد مزاج توصیه می‌شود.

طرز تهیه بلغم‌زدا

داروی بلغم‌ زدا، از آسیاب کردن مصطکی، کندر، سیاهدانه، آویشن، زنیان و ترکیب آن‌ها با عسل تشکیل می‌شود.

زنیان-داروی بلغم زدا-مجله باسلام
زنیان یکی از ترکیبات اصلی داروی بلغم زدا است.

حرف آخر: تعادل اخلاط چهارگانه

همان‌طور که می‌دانید بدون تعادل سنگ‌ روی سنگ بند نمی‌شود. برج‌های خانه‌سازی زمان بچگی را به یاد دارید؟ با تکان دادن یک تکه فرو می‌ریختند، یا ماشین کم‌باد داستان ما که ریپ می‌زد و در جاده بندری می‌رقصید.

خلط‌های چهارگانه هم نقطه‌های تعادل بدن هستند و اگر کمی جلو و عقب شوند و تکان بخورند، بدن مثل برج خانه‌سازی، کج‌وکوله می‌شود یا مثل ماشین سه چرخ از جاده خارج می‌شود.

با بلغم‌زدا، مکانیکی ماهر را به گوشه‌گوشه‌ی بدنتان بفرستید و خیالتان را از بابت پیچ‌ و مهره‌های شل و هرز شده و لاستیک‌های کم باد راحت کنید.

با بازدید از غرفه‌های باسلام، مکانیک خود را به خانه ببرید و جاده‌ها را تسخیر کنید. باسلام کجاست؟ کلیک رنجه بفرمایید تا بیشتر آشنا شوید.


یادآوری می‌شود که «داروی امام صادق(ع)» یک ترکیب گیاهی است که در منابع فارسی و عربی طب اسلامی از آن با نام «دارو» یا «داروی گیاهی» یاد شده و اکنون نیز به این اسامی مشهور است. بنابراین، در این مطلب، استفاده از واژه دارو و انواع آن (مثل قرص، کپسول، ژل و…) و نیز ادعای درمان (با وجود استناد به منابع طب اسلامی یا سنتی) یا توصیه به مصرف، به معنای دارو یا درمان طبق تعریف پزشکی یا مصرف خودسرانه نیست.



به اشتراک بگذارید:

دیدگاه ها

guest
37 نظر
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
37
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x